Ο “ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλούς…” θα βρεθεί στην Δράμα για χάρη της Μαρίας…

Ο “ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλούς…” θα βρεθεί στην Δράμα για χάρη της Μαρίας…

Στις 27/04/2024 ο “ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλούς…” θα βρεθεί στην Δράμα για χάρη της Μαρίας, όπου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση ενημέρωσης και δειγματοληψίας για όσους επιθυμούν να γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, στον αυλόγυρο του Ιερού Ναού Αγ.Νικολάου από τις 10:30π.μ. έως 15:00.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας σε συνεργασία με τον Σύλλογο “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”, το Δίκτυο Φορέων Υγείας της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού και τους Εθελοντές Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στις 27/04/2024 ο Νίκος Χαλκιάς, η Μαρία Δερμεντζή και ο Νίκος Λουκανίδης συναντιούνται για χάρη της Μαρίας και χαρίζουν ελπίδα ζωής.

Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας

υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας σε συνεργασία με τον Σύλλογο "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ"το Δίκτυο Φορέων Υγείας της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού και τους Εθελοντές Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

  • 27 Απριλίου, 2024
  • 10:00 am 03:00 pm
  • ΔΡΑΜΑ

Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, στον αυλόγυρο του Ιερού Ναού Αγ.Νικολάου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας σε συνεργασία με τον Σύλλογο "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ", το Δίκτυο Φορέων Υγείας της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού και τους Εθελοντές Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στις 27/04/2024 ο Νίκος Χαλκιάς, η Μαρία Δερμεντζή και ο Νίκος Λουκανίδης συναντιούνται για χάρη της Μαρίας και χαρίζουν ελπίδα ζωής.

  • ΔΡΑΜΑ

Aστική μη κερδοσκοπική εταιρεία
¨ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλους…¨

Μενού

Επικοινωνία

Σκιάθος, 37002

Θέλω να συμβάλω...

Mπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς αν θέλετε στην προσπάθεια αυτή, δείτε με ποιο τρόπο