Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο “ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ON LINE”

Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο “ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ON LINE”

Η Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο “ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ON LINE με 10 απλά βήματα που συνδιοργανώθηκε από την Α.Μ.Κ.Ε. “ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλούς…”, τον Δήμο Σκιάθου και το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας (CSIi) πραγματοποιήθηκε στις 04/12/21 με επιτυχία. Η προσέλευση εφήβων και γονέων ήταν μεγάλη καθώς εντυπωσιακός ήταν και ο αριθμός αυτών που παρακολούθησαν διαδικτυακά.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν να ενημερωθούν γονείς και παιδιά πως μπορούν να αξιοποιούν τις δυνατότητες του διαδικτυακού κόσμου έχοντας ασφάλεια. Η ομιλία των εισηγητών παρείχε πληθώρα πληροφοριών επί του θέματος και έγινε με το πιο ευχάριστο τρόπο,όπως σχολιάστηκε.
Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά τον κύριο Μανώλη Σφακιανάκη Αντιστράτηγο ε.α. ΕΛ.ΑΣ. Ιδρυτή και Πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας,
την κυρία Κέλλυ Ιωάννου υπ. Διδάκτωρ Ψηφιακής Εγκληματολογίας, Διευθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας και Ιδρύτρια του traumahelp.gr
καθώς και την κυρία Ήβη Χρυσού Μπελέση γεν.Διευθύντρια στρατηγικής και σχεδιασμού του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας για την άμεση ανταπόκρισή και την μέγιστη ευαισθητοποίησή τους.

"ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ON LINE"

Η Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο "ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ON LINE με 10 απλά βήματα που συνδιοργανώθηκε από την Α.Μ.Κ.Ε. "ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλούς...", τον Δήμο Σκιάθου και το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας (CSIi) πραγματοποιήθηκε στις 04/12/21 με επιτυχία.

  • 04 Δεκεμβρίου, 2021
  • 06:00 pm 09:00 pm
  • Skiathos

Νίκος Χαλκιάς - Ένας ήρωας για πολλούς

ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ONLINE

Aστική μη κερδοσκοπική εταιρεία
¨ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλους…¨

Μενού

Επικοινωνία

Σκιάθος, 37002

Θέλω να συμβάλω...

Mπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς αν θέλετε στην προσπάθεια αυτή, δείτε με ποιο τρόπο