Εκδήλωση με Θέμα:Ο Παιδικός Καρκίνος & η σπουδαιότητα Μεγιστοποίησης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών

Εκδήλωση με Θέμα:Ο Παιδικός Καρκίνος & η σπουδαιότητα Μεγιστοποίησης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας η Α.Μ.Κ.Ε “ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλούς…” σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού επί της Κ.Καρτάλη 152-Ανθ.Γαζή στην πόλη του Βόλου.
Η εκδήλωση με θέμα: Ο Παιδικός Καρκίνος και η σπουδαιότητα Μεγιστοποίησης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού.
Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι η κα Βασιλική Βατάλη ψυχολόγος του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος <<Λάμψη>> και η κα Μαρία Κώστογλου επίσημη εκπρόσωπος του ΚΕΔΜΟΠ(Κέντρο Εθελοντών Δοτων Μυελού των Οστών Παν.Πατρών) ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ.
Πιστοποιημένοι εθελοντές θα πραγματοποιήσουν δειγματοληψία για όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης & την Πέμπτη 16/02/23, 10:00-13:00, στον ίδιο χώρο.
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

 

 

 

 

 

 

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας

  • 15 Φεβρουαρίου, 2023
  • 05:30 pm 08:00 pm
  • Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού επί της Κ.Καρτάλη 152-Ανθ.Γαζή στην πόλη του Βόλου.

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας

H Α.Μ.Κ.Ε "ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλούς..." σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού επί της Κ.Καρτάλη 152-Ανθ.Γαζή στην πόλη του Βόλου.

  • Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού επί της Κ.Καρτάλη 152-Ανθ.Γαζή στην πόλη του Βόλου.

Aστική μη κερδοσκοπική εταιρεία
¨ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλους…¨

Μενού

Επικοινωνία

Σκιάθος, 37002

Θέλω να συμβάλω...

Mπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς αν θέλετε στην προσπάθεια αυτή, δείτε με ποιο τρόπο