Εθελοντική Αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και Εθελοντική Δειγματοληψία ¨ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλούς Τετάρτη 13/03/2024 στο Α.ΜΕ.Θ

Εθελοντική Αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 13-03-2024 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και ώρες 09:00-13:00, με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος που διατηρεί στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. 

  Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους να λάβουν μέρος στην αιμοδοσία και να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης, τα αποθέματα της οποίας καλύπτουν τις ανάγκες των συναδέλφων μας και των οικογενειών αυτών. 

  Στην αιμοδοσία θα παρευρεθεί εκπρόσωπος του Σωματείου  Α.Μ.Κ.Ε ¨ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλούς¨, το οποίο αναλαμβάνει την πραγματοποίηση της εθελοντικής δειγματοληψίας με πιστοποιημένους από το ΚΕΔΜΟΠ (Κέντρο Εθελοντών Δοτών Πανεπιστημίου Πατρών) εθελοντές καθώς και την οικονομική κάλυψη της ολοκληρωμένης διαδικασίας τυποποίησης των δειγμάτων και ένταξής τους στην Εθνική μας Δεξαμενή. 

  Η πιστοποίηση των δειγμάτων γίνεται στα εργαστήρια της Histogenetics της Νέας Υόρκης. 

  Στόχος είναι η ενημέρωση και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Η διαδικασία είναι απλούστατη και μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για κάποιον συνάνθρωπό μας, η ζωή του οποίου εξαρτάται από τη μεταμόσχευση μυελού των οστών και την εύρεση συμβατού εθελοντή δότη. Ο δότης το μόνο που έχει να κάνει, είναι να προσφέρει λίγο σάλιο, λίγα κύτταρα και λίγο από το χρόνο του. 

  Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην αιμοδοσία να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα γραφεία της Ένωσης κατά τις ώρες 09.00 έως 19.00, είτε να αποστείλουν email , όπου θα αναφέρουν τα προσωπικά τους στοιχεία και την ώρα που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν.

Θεσσαλονίκη, 5  Μαρτίου  2024

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος 

Leave a reply

Aστική μη κερδοσκοπική εταιρεία
¨ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλους…¨

Μενού

Επικοινωνία

Σκιάθος, 37002

Θέλω να συμβάλω...

Mπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς αν θέλετε στην προσπάθεια αυτή, δείτε με ποιο τρόπο