ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Eυχαριστήρια επίσκεψη προς την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΛΚΙΑ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ

Ο “ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλούς…” επισκέφτηκε

την Αστυνομική Διεύθυνση Ν.Μαγνησίας έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας κ. Καρκάλη Στέφανου. Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κος Καρκάλης μας υποδέχτηκε και μας ξενάγησε στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Στην συνέχεια επισκεφτήκαμε το γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας κ. Ντιζέ Γεώργιου, με παρουσία της Α’ Αστυνομικής Διευθύντριας κα Ζωής Ζίνδρου και του Β’ Αστυνομικού Διευθυντή  κ. Κουλούρη Αθανάσιο.

Σε ένα πολύ θερμό και ευχάριστο κλίμα έγινε συζήτηση για τους σκοπούς και τους στόχους του ΝΙΚΟΥ ΧΑΛΚΙΑ ένας ήρωας για πολλούς. Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Ντιζές μας διαβεβαίωσε για την άμεση συμπαράσταση και συνεργασία του, με σκοπό την επίτευξή των στόχων του ΝΙΚΟΥ ΧΑΛΚΙΑ ένας ήρωας για πολλούς.

Επί προσθέτως δόθηκε στην Πρόεδρο κ. Παναγιώτα Φιλαρέτου και τον αντιπρόεδρο κ. Αντώνη Χαλκιά ένας φάκελος ως χορηγία ενός χρηματικού ποσού, που προέκυψε από τα έσοδα του Χριστουγεννιάτικου Bazaar των Αστυνομικών Υπαλλήλων του Ν. Μαγνησίας. Μία ευγενική χειρονομία που θα συνεισφέρει στην πιστοποίηση περισσοτέρων δειγμάτων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. 

Η Πρόεδρος κ. Παναγιώτα Φιλαρέτου  ευχαρίστησε όλους τους Υπαλλήλους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και προσέφερε στον Αστυνομικό Διευθυντή μία τιμητική πλακέτα καθώς ευχήθηκε η πράξη τους αυτή να βρει μιμητές.

Leave a reply

Aστική μη κερδοσκοπική εταιρεία
¨ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλους…¨

Μενού

Επικοινωνία

Σκιάθος, 37002

Θέλω να συμβάλω...

Mπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς αν θέλετε στην προσπάθεια αυτή, δείτε με ποιο τρόπο