ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7/03/2024

 Η Α.Μ.Κ.Ε “ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλούς” προσκεκλημένος της ΤΟ.Μ.Υ Νέας Αγχιάλου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου πραγματοποίησε Εκδήλωση Ενημέρωσης και Δειγματοληψίας για όσους επιθυμούν να γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών. 

Για ακόμη μία φορά στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Εθελοντές Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, των οποίων η μετακίνηση εξασφαλίστηκε με χορηγία του κ. Αλέκου Ευσταθίου. 

Με μεγάλη χαρά η Α.Μ.Κ.Ε “ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλούς” αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία της Νέας Αγχιάλου με αποτέλεσμά την εγγραφή είκοσι οχτώ νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. 

Ευχαριστούμε πολύ την ΤΟ.Μ.Υ Νέας Αγχιάλου για την συνεργασία και την φιλοξενία, την κα. Γεωργία Μποντού Τοκαλή Αντιδήμαρχος Παιδείας και Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου για την αμέριστη συμπαράστασή της, καθώς και τους συλλόγους: Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου, Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου, Σύλλογος Σαρακατσαναίων Νομού Μαγνησίας, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ευγενείου 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αγχιάλου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Βαρναλείου Δημοτικού Σχολείου, Ακαδημία Πυράσου, Ά Ναυτοπροσκόπων Νέας Αγχιάλου για την παρουσία τους στην εκδήλωση. 

Leave a reply

Aστική μη κερδοσκοπική εταιρεία
¨ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλους…¨

Μενού

Επικοινωνία

Σκιάθος, 37002

Θέλω να συμβάλω...

Mπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς αν θέλετε στην προσπάθεια αυτή, δείτε με ποιο τρόπο